Ex Libris P. J. J. Peynenburg / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1984)
Na pierwszym planie szyszka i podium z numerami: 2, 1, 3, za nim stoją trzy półnagie kobiety, u dołu napis: Ex Libris P. J. J. Peynenburg, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.