Ex Libris P. J. J. Peynenburg - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Peijnenburg, Peter J. J. (1984)
Na pierwszym planie szyszka i podium z numerami: 2, 1, 3, za nim stoją trzy półnagie kobiety, u dołu napis: Ex Libris P. J. J. Peynenburg, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona BNPol online, 26.07.2021.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.