Zawody bokserskie w mistrzostwo drużynowe O.Z.B. Szczecin - Klub Sportowy Centrum Wyszkolenia Milicji Obywatelskiej (Słupsk). (Słupsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o zawodach, które miały miejsce w słupski Teatrze Miejskim 12.10.1947 r.
Keywords: Boks -- Polska -- Słupsk -- 1945-1970 -- plakaty; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła