[Ekslibris biskupa Konstantego Felicjana Szaniawskiego] Bernigeroth. - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767) (1728)
Na konsoli pod biskupim kapeluszem, w owalnej tarczy herb Junosza, po bokach dwie postacie świętych. Pod kompoz. po lewej stronie nazwisko aut. Bernigeroth del. et fc.