Jarmark św. Dominika '96 T. Bogusławski, fot. Z. Treppa. - Bogusławski, Tomasz (1958- ). (s.n.], 1996)
Plakat Jarmarku. W lewym dolnym rogu wymienieni organizatorzy, w lewym górnym logo Jarmarku, w prawym górnym logo sponsora, w lewym dolnym nazwiska autorów.