Żegluga Gdańska w kanale portowym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia prom pasażerski "Justyna" Żeglugi Gdańskiej płunacy przez kanał portowy w Gdańsku, 1978 rok.