Żegluga Gdańska w kanale portowym - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia prom pasażerski "Justyna" Żeglugi Gdańskiej płunacy przez kanał portowy w Gdańsku, 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk