8 kaliskie spotkania teatralne 2.-11.V.1968 : IV wielkopolski festiwal kulturalny / [red., oprac. Bohdan Adamczak]. - Adamczak, Bohdan (1935-2013) (Komitet Kaliskich Spotkań Teatralnych, 1968)
Zawiera materiały nadesłane przez teatry uczestniczące w 8 kst oraz materiały archiwalne.