Ich głowy - marcel ayme - Groszang, Jerzy René (1929-2004) (Łódź : [wydawca nieznany], 1957)
Plakat premiery, która odbyła się w listopadzie 1957 r. Miejsce premiery: Państwowy Teatr Satyry w Łodzi. Plakat przedstawia złotą klatkę z figurami szachowymi.
Keywords: Teatry -- Polska -- Łódź -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.