[Afisz. Incipit] W czwartek, dnia 18 maja 1950 ... pieśni całego świata śpiewa ... Ryszard Gruszczyński ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o koncercie Ryszarda Gruszczyńskiego w Teatrze w Gdańsku-Wrzeszczu, 1950 rok.