[Afisz. Incipit] W czwartek, dnia 18 maja 1950 ... pieśni całego świata śpiewa ... Ryszard Gruszczyński ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o koncercie Ryszarda Gruszczyńskiego w Teatrze w Gdańsku-Wrzeszczu, 1950 rok.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.