Ex Libris X. Dr Grzegorz Petrowicz / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1962)
Przedstawia wieżę kościelną, napis u dołu: Ex Libris, z prawej strony: X. Dr Grzegorz Petrowicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz. pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.