Ex Libris X. Dr Grzegorz Petrowicz - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Petrowicz, Grzegorz (1916-2004). ([S. l.], 1962)
Przedstawia wieżę kościelną, napis u dołu: Ex Libris, z prawej strony: X. Dr Grzegorz Petrowicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz. pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.