Medal - 30 Lat Centralnego Związku Spółdzielczości Pracy 1954-1984 CZSP. - Centralny Związek Spółdzielczości Pracy ([Polska] : Centralny Związek Spółdzielczości Pracy, 1984)
Medal rocznicowy. Awers: u góry gałązka laurowa przewiązana wstążką i napis: 30 Lat, niżej Centralnego/Związku/Spółdzielczości/Pracy. Rewers: u góry data: 1954, pod nią litery CZSP, u dołu data:1984 i gałązka laurowa.
Nazwa wydawcy na podstawie medalu.
Miejsce wydania na podstawie terenu działalności wydawcy.
Keywords: Centralny Związek Spółdzielczości Pracy; 1901-2000; 1945-1989; Medale; PRL; Polska; Obiekty trójwymiarowe