[Afisz. Incipit:] Ostatnia Zmiana Kabaret Bohdana Wrocławskiego w programie satyrycznym Biuro Pośrednictwa Pracy ... ([wydawca nieznany], 1983)
Afisz informujący o przedstawieniu kabaretowym, w którym udział wzięli: Jerzy Cnota, Jan Himilsbach, Jerzy Mamcarz, Wiesław Nideraus, Bohdan Wrocławski, Stefan Zach.