[Afisz. Incipit:] Ostatnia Zmiana Kabaret Bohdana Wrocławskiego w programie satyrycznym Biuro Pośrednictwa Pracy ... (Warszawa : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz informujący o przedstawieniu kabaretowym, w którym udział wzięli: Jerzy Cnota, Jan Himilsbach, Jerzy Mamcarz, Wiesław Nideraus, Bohdan Wrocławski, Stefan Zach.
U góry afisza: Zakład Widowisk Estradowych Warszawa, ul. Brzeska 9.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kabaret; Warszawa (woj. mazowieckie); Afisz