[Stan wojenny 1981] [Stocznia Gdańska, Plac Solidarności] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia widok z góry na Stocznię Gdańską im. Lenina oraz Plac Solidarności, 15 grudnia 1981 r.