Fryz - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk], 1962)
Przedstawia w pionowym układzie plątaninę pasów, plam i linii.
Miejsce wydania według działalności autora.
U dołu kompozycji tytuł, sygnatura autora i data: Fryz B. Argasińska 1962.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy