August Strindberg - Śmiertelny taniec / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (Teatr Wybrzeże, 1967)
Plakat przedstawienia w Teatrze Wybrzeże. Na plakacie mężczyzna w zbroi siedzący przy czerwonym stole.