Ex libris Caroli Becher med. Doctoris i. Karlsbad Ah. - Hildebrandt, Adolf Matthias (1844-1918) (1885)
W podwójnej ramce, w środku na tle stylizowanych gałązek inicjał CB i na wstędze napis: Habent Sva Fata Libelli. W narożnikach górnych w koło wpisany krzyż, którego ramiona zakończone są listkami. W narożniku dolnym prawym herb Karlovych Varów, w lewym tarcza z wężem Eskulapa. Wzdłuż krawędzi napis: Ex libris Caroli Becher med. Doctoris i. Karlsbad. Sygn. aut. (monogram) w obrębie kompoz.