I sekretarz Gierek przewodniczący Rzeczposkpolitej Polskiej Henryk Jabłoński i Piotr Jaroszewicz na dziedzińcu Poczty Polskiej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Henryka Jabłońskiego i Piotra Jaroszewicza zwiedzających muzeum Poczty Polskiej w Gdańsku, 1979 r.