Ex bibliotheca Cecylii Dunin / T. Jóźwiak. - Jóźwiak, Teofil (1926-1996) ([wydawca nieznany], 1964)
Lichtarz z palącą się świecą stojący na książce, obok leżący tulipan, napis u góry: Ex bibliotheca, u dołu: Cecylii Dunin. Pod wyobrażeniem autograf artysty.