Poznań fantastyczny. [3], Miejska paralaksa / [autorzy Tomasz Golis i 12 pozostałych ; ilustracje Paweł Zych]. - Golis, Tomasz (1984- ). (Wydawnictwo Miejskie Posnania, 2015)
Prace nagrodzone i wyróżnione w trzeciej edycji konkursu literackiego "Poznań Fantastyczny".