Program centralnego obchodu Święta Ludowego na polach Grundwaldu w dniu 21 maja 1961 roku. (Olsztyn : [s.n.], 1961)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: Obrzędy i ceremonie polityczne -- Polska -- 1945-1990.; Święta -- Polska -- 1945-1970.