Ex Libris AŠ [Anděla Šťastna] - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Šťastna, Anděla ( -1944). (1937)
Na tle kwitnącego kaktusa monogram wiązany CŠ, u dołu napis: Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Ekslibtis żony artysty Anděli Šťastnej, rozwinięcie inicjału na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Starý Bzenec, 24.02.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w