Ex Libris Dr. Emil Kunze W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1996)
Przedstawia scenę i występujących na niej aktorów w historycznych kostiumach. U dołu napis: Ex Libris Dr. Emil Kunze. Sygn. aut. w obrębie kompoz.