Odznaczenia z okazji 1-Maja 1977 r. w Białej Sali Ratusza Głównomiejskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia nadawanie odznaczeń z okazji 1-Maja 1977 r. w Białej Sali Ratusza Głównomiejskiego w Gdańsku, 29 kwietnia 1977 r.