Medal. Ludwik XIV król Francji zaręczyny króla Polski Władysława IV z księżniczką mantuańską Ludwiką Marią Gonzagą. ([Wydawca nieznany], 1701)
Medal. Awers: Zwrócona w prawo głowa Ludwika XIV w wieku dziecięcym. Pod nią sygnatura medaliera J. Mavger F. W otoku napis: Lud. XIIII Fr. Et Nav. Rex Christiaiss. Rewers: Jeździec w stroju polskim na koniu prowadzonym przez Boga małżeństwa Hymen. W otoku napis: Ludovica Maria Gonzaga Wladislao IV. Polonorum Regi Collocata. Poniżej w dwóch wierszach: VI. Novembris/M.DC.XLV.