[Portret kobiety XII] - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1962)
Przedstawia portret kobiety w popiersiu profilem w lewo.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data: St. Rolicz 1962. Miejsce powstania według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Rysunek portretowy