[Afisz. Incipit] Loteria Fantowa w której można wygrać: premie zwykłe ... premie główne ... ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz zachęcający do udziału w loterii w grudniu 1957 r. zorganizowanej przez Społeczny Komitet Budowy Urządzeń Turystyczno-Szkoleniowych w Nowym Dworze.