Major Henryk Sucharski 1898-1946 Westerplatte 1-7 Września 1939. ([Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne], 1984)
Medal. Awers: Popiersie majora Sucharskiego, obok napis: Major Henryk Sucharski 1898-1946. Przy krawędzi skrót: PTAiN oraz data 1984. Rewers: U góry: między dwiema flagami Orzeł, pod nim napis: Westerplatte, po środku: las, karabin, łuski od nabojów i hełm, niżej wzdłuż krawędzi napis: 1-7 Września 1939.