[Pejzaż morski] - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1965)
Przedstawia motywy abstrakcyjne nawiązujące do fal morskich.
Miejsce wydania według działalności autora. Tytuł dopisany ołówkiem na oprawie. U dołu po prawej w polu kompozycji sygnatura autora i data: Argasińska 65.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy