Ex Libris Jana Jerzego Beygi / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Karta do gry dzielona po skosie, u góry napis: Ex Libris Jana Jerzego Beygi, u dołu sylwetka króla. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.