Ex Libris Władysława Nagłowskiego AP. - Półtawski, Adam (1881-1952) (1930)
Przedstawia pokój z regałem pełnym książek, u góry napis: Ex Libris, u dołu: Władysława Nagłowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.