[Afisz. Incipit] Wydział Kulturalno-Oświatowy Spółdzielni Wydawniczej "Czytelnik" urządza ... interesującą prelekcję dr. Heleny Miller Scorbowej p.t. Emigracja Polska na Węgrzech ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wykładzie 24.08.1946 r. w Gdyni.