Ex Libris V. M. Y. / FS. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1962)
Duży rylec nad owalnym przekrojem pnia drzewa, wyżej zamek i palma. Po lewej stronie napis: Ex Libris i pionowo ułożone litery V. M. Y. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.