Ex Libris V. M. Y. - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Yuste, Vicente Martínez (1962)
Duży rylec nad owalnym przekrojem pnia drzewa, wyżej zamek i palma. Po lewej stronie napis: Ex Libris i pionowo ułożone litery V. M. Y. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Przy monogramie artysty FS nr dzieła 225.
Data według cytowanej bibliografii.
Strona Deutsche Exlibris-Gesellschaft, 01.02.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w