[Ulotka. Incipit] Głosujemy na Kandydatów Frontu Jedności Narodu - bez skreśleń. (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Ulotka propagandowa zachęcająca do głosowania na Front Jedności Narodu.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.