Sierpień 80 : Delegacja / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia delegację wjeżdżającą na teren stoczni w trakcie strajku w sierpniu 1980 r. w Stoczni Gdańskiej.