Paul et Marguerite Pfister Ex Libris Hamburg 1966 - Hommes, Paul.; Pfister, Paul.; Pfister, Marguerite ([S. l.], 1966)
Napis po środku: Ex Libris Hamburg 1966, u dołu: Paul et Marguerite Pfister.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.