Friedrich Dürrenmatt - Romulus Wielki - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdynia : Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz teatralny przedstawienia w Teatrze Kameralnym w Sopocie 25.02.1966 r. Reżyseria: Piotr Paradowski.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne