Odezwa Obywatele! Przybywajac na odwiecznie polskie ziemie zachodnie [...] - Czernecki, Józef (Derlowo : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o organizacji dnia książki polskiej w Sławnie 16.12.1945 r.
Brak pol. znaków.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne