Ermonne Florénce Haas Ex Libris / Z. Jóźwik. - Jóźwik, Zbigniew (1937- ). (1981)
Między dwoma drzewkami chłopiec siedzący na koniku na biegunach, napis: Ermonne Florénce Haas Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.