[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Frontu Narodowego z inicjatywy Oddziału Kultury przy Prezydium P.R.N. w Malborku organizują ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o imprezie kulturalno-rozrywkowej p.t. Migawki Malborskie 18.02.1956 r. w Domu Kultury.