Gerhardus Comes A Döhnhof Palatinus Pomeraniae. - Hondius, Willem (ok. 1597-ok. 1658) (1643)
Przedstawia Gerharda Denhoffa, popiersie 3/4 w prawo, głowa na wprost, w prostokatnej ramie zakmietej od góry łukiem.