Gerhardus Comes A Döhnhof Palatinus Pomeraniae. - Hondius, Willem (ok. 1597-ok. 1658) ([Polska], 1643)
Przedstawia Gerharda Denhoffa, popiersie 3/4 w prawo, głowa na wprost, w prostokatnej ramie zakmietej od góry łukiem.
Pod portretem tytuł.
Data i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Gerard_Denhoff, 12.05.2025
Keywords: Denhoff, Gerard -- (1589-1648); Portrety; Grafika polska; Miedzioryt