Ex libris Benedyktów Tyszkiewiczów. - Przypkowski, Tadeusz (1905-1977). ([Miejsce wydania nieznane] : [Wydawca nieznany], 1948)
Pod hrabiowską koroną rozpostarty płaszcz gronostajowy na nim cztery herby szlacheckie.
Miejsce wydania nieznane.
Wydawca nieznany.
Keywords: Tyszkiewicz, Benedykt Jan -- (1875-1948); 1901-2000; 1945-1989; Grafiki; Polska; Grafika polska