Wyrok sądu w Norymberdze zwalniający niemieckich zbrodniarzy i organizacje hitelrowskie od winy i odpowiedzialności [...]. ([s.n.], 1946)
Afisz wzywający do wiecu protestacyjnego 19.10.1946 r. w Malborku.