Odezwa do Społeczeństwa miasta Sopotu. (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz zwracający się z apelem o przekazywanie pieniędzy lub darów w naturze na pomoc zimową dla biednych mieszkańców Sopotu w 1946 r.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła