Recital śpiewaczy Ireny Jęsiakówny. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w Filharmonii Bałtyckiej 18.05.1946 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła